Ha valami egyedit keresel

Jó helyen vagy! Nálunk megtalálod.

Oldalunkon csak saját készítésű termékeket találsz, amiben sok örömöd lesz, hisz mi a legapróbb részletekre is nagyon odafigyelünk. Számunkra csak az elégedett vásárló létezik, mert tudjuk, hogy  egy pecsétet hagyunk a szavahihetőséggel, ami mindig elég reklám. 

Nagy lelkesedéssel állunk neki a felkérésnek, mert ezt csak szívből lehet csinálni. Minden termék egy részünk, ami azt mutatja meg, hogy mennyire komolyan vesszük azt ami mi vagyunk. Csak igazit, igazitól!

Hisszük és már tudjuk is örömet okozni csak úgy lehet ha azt adjuk, amit elvárnak tőlünk, minőséget, hazait, egyedit...... szívből.

 Jó nézelődést!  

Köszönjük, hogy minket választ.

Pitypang Kreatív Műhely és Ajándékbolt

Egyedi, kézzel készült hazai termékek!

 Az esküvők, rendezvények összes kellékét megtalálod nálunk. Komplett szolgálatással várunk, amit már több év tapasztalata igazol. Te csak dőlj hátra, Mi mindent létrehozunk.

Szia, Magdi vagyok és örülök, hogy itt vagy.

A bemutatkozásom azzal kezdeném, hogy a munkám az életem - itt Balatonalmádiban.  Minden érdekel, ami kézműves. Imádom kipróbálni a számomra új technikákat, ami kihívássá válik  és ahogy elérem azt a szintet szívesen megtanítom Neked is. Másodállásban kezdtem a tevékenységem, ami a mai időkre már főállássá változott és a családom minden tagját megfertőztem vele. Ma már egy kis üzletté fejlődtünk, ahol megnézheted, kezedbe foghatod azokat a csodákat, ami a kezünk alatt született meg. Mindig lesznek  szívemhez közeli alkotások, amit most örömmel osztok meg veletek.

Tevékenységem széles körű. A kreatív bolt vezetésétől a rendezvények dekorációjáig széles palettán működik. 

Én nem csak egy hajdíszt készítek a nagy napra a  hajadba, hanem a ruhád, a csokrod és a frizurádhoz készítem a hajékedet!

Az én történetem.

A kézzel készült egyedi tárgyak mindig közelebb álltak hozzám.  Soha nem szerettem tucat tárgyat  ajándékozni, próbáltam mindig valami egyedit, kézzel készített ajándékot beszerezni vagy elkészíteni. Az idő múlásával egyre jobban beleástam magam a különböző kézzel készült technikákba, ami rengeteg örömöt és élvezetet nyújtott. A sok év kísérletezés, próbálkozás és tanulás mellett ma már biztos vagyok a munkám minőségében. Amikor már másoknak is tetszett  /örömöt okozott rendezvényeken is / a munkám, nagy önbizalmat kapva a folytatásra belevágtam igaziból. Ma már workshopokon ki is próbálhatod nálunk mind azt amit itt látsz.